Argox PT-60 tiedonkeruulaite

PT-60 PDA laite on tehokas langaton tiedonkeruulaite, jossa WIN CE.NET 5.0 tarjoaa monipuolisen kehitysympäristön asiakaskohtaisiin ratkaisuihin.

Ergonominen, kompakti ja kestävä PT-60 PDA laite on paketoitu kirkkaalla 2,4 tuuman kosketusnäytöllä, korkealaatuisella CCD viivakoodinlukijalla, nopealla langattomalla 802.11b/g yhteydellä, Bluetooth yhteydellä sekä ulkoisella USB ja RS-232 liitännöillä.

PDA laitteessa on 128MB DRAM-muistia ja 128MB Nano Flash muistia. Laitteessa on myös SD korttipaikka lisämuistia varten.

Ainoastaan 250 grammaa painavan ergonomisen PT-60 PDA laitteelle on optiona saatavana myös pistoolikahva helpottamaan viivakoodinlukua. Monipuolisten ominaisuuksien ansiosta PDA laite sopii erinomaisesti esimerkiksi vähittäiskauppojen, tukkumyynnin, tavaratalojen sekä logistiikkapisteiden käyttöön.

 • Microsoft Windows CE5.0 käyttöjärjestelmä
 • Terävä ja selkeä värillinen TFT QVGA kosketusnäyttö
 • Ergonominen, kompakti, tukeva ja kevyt
 • IP54 suojaustaso
 • Käyttäjäystävällinen muistipaikka
 • Pitkä käyttöaika
 • Katso tästä tarkemmat ominaisuudet

  Hinta ilman pistoolia 890,00 € ALV 0 % ja pistoolin kanssa 990,00 € ALV 0%  Argox PT-80 tiedonkeruulaite

  PT-80 tiedonkeruulaite on monipuolinen ja kestävä PDA laite, joka soveltuu ominaisuuksiltaan loistavasti valmistuksen, varastoinnin, jakelun ja vähittäiskaupan toiminnanohjauksen kaikkiin vaiheisiin.

  Tiedonkeruulaitteen käyttöjärjestelmä Win CE.NET 5.0 tarjoaa monipuolisen kehitysympäristön asiakaskohtaisiin ratkaisuihin.

  PT-80 PDA laitteessa yhdistyvät viivakoodin luku, kosketusnäyttö, taustavalaistu näppäimistö sekä langattomuus yhdessä laitteessa. Kovatkaan olosuhteet eivät ole esteenä tälle laitteelle, sillä työskentely onnistuu jopa - 10 asteen pakkasessa.

  Katso tästä tarkemmat ominaisuudet

  Hinta 790,00 € ALV 0 %

  Näin olemme räätälöineet PT-80-tiedonkeruulaitteen toimintoja eri asiakastarpeisiin:

  Kuva 1: PT-80-asiakaskohtainen ohjelma

  Kuva 2: PT-80-inventointiohjelma

  Asiakaspalvelu 010 387 7997